Beleidsplan


“Gastvrij huis, vertrouwd adres”

Het beleidsplan is het raamwerk voor de belangrijke  keuzes die dit jaar en de volgende jaren worden gemaakt en uitgewerkt. Keuzes die bepalend kunnen zijn voor een gezonde toekomst. In het beleidsplan benoemen wij wat onze wijkgemeente bindt en geven wij onze visie op onze kerntaken. Zo willen wij een herkenbare boodschap formuleren en de betrokkenheid bij onze wijkgemeente verbreden en verdiepen. 
Wij hopen te mogen rekenen op zowel uw inbreng als uw medewerking & enthousiasme bij de uitwerking van dit beleidsplan. Want duidelijk is wel dat betrokkenheid de basis is voor een gezond & langdurig voortbestaan van onze wijkgemeente. Daarom is het van belang dat wij elkaar horen en aansporen.
U kunt een kopie van het Beleidsplan vinden in onze beide kerken of u kunt het downloaden vanaf onze website.

Hierbij treft u de conceptregeling aan voor de samenwerking tussen de kerkenraden van de Duinzichtkerk/Vredeskapel, Kruispunt en Christus Triumfatorkerk (combinatie Haagse Hout-Archipel), zoals deze in januari 2013 naar de Algemene Kerkenraad is gezonden.

/dzkvk/file/regeling combinatie Haagse Hout-Archipel(2).pdf

Het beleidsplan voor de periode 2016-2021 vindt u hier: beleidsplan 2016-2021

Bloemen illustratie
De drie kerkenraden (Duinzichtkerk/Vredeskapel, Kruispunt en Christus Triumfatorkerk) hebben de conceptregeling van samenwerking naar de Algemene Kerkenraad gestuurd. Deze zal zich daar 19 februari over buigen. De regeling is te vinden op deze website.

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu