Workshop eenzaamheid woensdag 27-11, van 19.30-21.30


Een workshop speciaal voor vrijwilligers en geinteresseerden over het thema 'eenzaamheid'. 
In het kader van het jaarthema rondom eenzaamheid zal Wouter den Ouden (oud medewerker VWS en verbonden aan de 'coalitie erbij' https://www.samentegeneenzaamheid.nl/over-ons/coalitie-erbij) een workshop verzorgen speciaal voor wijkbewoners (max 30 deelnemers). Deelname is gratis, er wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

In deze workshop wordt informatie gegeven rond het thema eenzaamheid (prevalentie, oorzaken, gevolgen, risicogroepen, signaleren en aanpak), wordt aan de hand van voorbeelden de praktijk van vrijwilligers ingedoken en tijdens een brainstormsessie is er ruimte voor onderlinge uitwisseling. Het doel van deze interactieve workshop is om inzicht te krijgen in het thema eenzaamheid en van elkaar te leren hoe eenzaamheid als vrijwilliger gesignaleerd en aangepakt kan worden.Dus: kom erbij en leer en praat samen over eenzaamheid!


Opgeven via c.vanwieren@pkn.nl 

Bloemen illustratie
Illustratie

Een workshop speciaal voor vrijwilligers en geinteresseerden over het thema 'eenzaamheid'.
In het kader van het jaarthema rondom eenzaamheid zal Wouter den Ouden (oud medewerker VWS en verbonden aan de 'coalitie erbij' https://www.samentegeneenzaamheid.nl/over-ons/coalitie-erbij) een workshop verzorgen speciaal voor wijkbewoners (max 30 deelnemers). Deelname is gratis, er wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu