Repair Café in de Duinzichtkerk op 24 november


Op zaterdag 24 november tussen 11.00 en 13.00 uur is het Repair Café Den Haag te gast in de Duinzichtkerk. U bent van harte welkom met uw kapotte of haperende huisraad. De vrijwilligers van het Repair Café repareren van alles, van stofzuigers tot Senseo’s, van textiel tot computers en van lampen tot keukenmachines. Let op: om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen kunt u, in het geval van grote drukte, maar één reparatie tegelijk inschrijven.   

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer hoe dat moet. Zo verdwijnt reparatiekennis snel uit onze samenleving. Onder het motto ‘Weggooien? Mooi niet!’ probeert het Repair Café het tij te keren. Door spullen een tweede leven te geven en door waardevolle praktische kennis over te dragen. In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en soms best eenvoudig. Kom het ook eens proberen! 

Een reparatie bij het Repair Café is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de fooienpot als waardering voor de moeite die de vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd. 

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.repaircafedenhaag.nl

 

Bloemen illustratie
Illustratie

Op zaterdag 24 november tussen 11.00 en 13.00 uur is het Repair Café Den Haag te gast in de Duinzichtkerk. U bent van harte welkom met uw kapotte of haperende huisraad. De vrijwilligers van het Repair Café repareren van alles, van stofzuigers tot Senseo’s, van textiel tot computers en van lampen tot keukenmachines.

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu