KERSTAVOND: "FOLLOW THAT STAR"


Wij laten ons deze kerstavond meenemen in het verhaal door het Haags Matrozenkoor. We beginnen bij het begin, bij de aankondiging van de geboorte van Jezus door de engele, door middel van een Middeleeuws lied. We laten ons meevoeren naar het moderne kerstlied van Peter Gritton, 'Follow that Star', dat tot thema is geworden van deze kerstavondviering.

Voor de liturgie van deze dienst KLIK HIER

Over het Haags Matrozenkoor:

Het Haags Matrozenkoor is in 1928 opgericht. Het koor geeft jaarlijks een aantal concerten en werkt daarnaast mee aan producties van bekende en professionele koren en orkesten zoals het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonische Orkest, het Nederlands Kamerkoor en het Bachkoor Holland. Jaarlijks maakt het koor een buitenlandse tournee. Vanaf sepember 2013 wordt het koor geleid door dirigent Wouter Verhage.

Het Matrozenkoor biedt de leden vanaf een leeftijd van 5 jaar een brede muzikale opleiding met onderwijs in solfège, individuele zanglessen en koorrepetities. De jongste matrozen worden opgeleid in diverse voorbereidende koorklassen. De concertklas bestaat uit sopranen, alten, tenoren en bassen en zingt een breed repertoire van klassiek tot modern.

Bloemen illustratie
Illustratie

Om 22.00 uur bent u welkom voor de Kerstnachtviering in de Duinzichtkerk. Muzikale medewerking wordt verleend door de (counter)tenoren en bassen van het Haags Matrozenkoor. Voorganger is ds. Corrie van Duinen.

Na afloop van de dienst is er glühwein en chocolademelk.
Weet u welkom!

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu