woensdagmiddag 26 juli - kleinkunst in de Duinzichtkerk


Adrie Oosterling

maakt al meer dan 25 jaar kleinkunstprogramma's.

Vanuit huistheater 'De Twee Duiven' in het Zeeuws Vlaamse Groede speelt hij zijn programma's 'thuis' en op verzoek ook op andere locaties in het land. Op woensdag 26 juli komt hij met een programma naar Den Haag' 'Ik weet het zo net nog nie...'

Het genre dat hij beoefent sluit aan bij het beste uit de kleinkunst van de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Niet toevallig heeft hij een aantal jaren contact gehad met en dictielessen gevolgd bij Hetty Blok, waarmee hij de sfeer, traditie en geschiedenis heeft gezocht en geproefd van de groep kleinkunstenaars rondom Wim Sonneveld. 

Vocaal heeft hij zich jarenlang laten inspireren en scholen door zangpedagoge Magreet Honing.

Deze 'grondstoffen', gekoppeld aan een grote taalgevoeligheid staan garant voor een veelzijdig, door de performer zelf geschreven kleinkunstprogramma met een eigen stijl en sfeer.

zie ook: www.adrieoosterling.nl

Bloemen illustratie
Illustratie

"Ik weet het zo net nog nie..." is de titel van de voorstelling die kleinkkunstenaar Adrie Oosterling zal verzorgen in de Duinzichtkerk. Lichte liedjes en teksten over het leven.

Tijd: woensdag 26 juli 's middags. Vanaf 2 uur is er koffie en thee. Het programma begint om 14.45 uur, en eindigt rond 16.30 uur.

Iedereen is welkom! De toegang is gratis.
Wij vragen u een vrijwillige bijdrage (richtbedrag 10 euro).
.

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu