Afscheid Ds. Van Duinen: 17/18 november


Afscheid ds. Corrie van Duinen

Zoals u weet, gaat ds. Corrie van Duinen de gemeente verlaten en zal zij predikant worden te Schermer. Op zaterdag 17 november is er gelegenheid om van elkaar afscheid te nemen. Hiervoor bent u als gemeentelid van harte uitgenodigd.

Vanaf 16.00 uur staat er een borrel klaar en om 18.30 uur zullen we met elkaar eten.

Tijdens de borrel is er alle gelegenheid om Corrie van Duinen te spreken en elkaar te ontmoeten. Er is de mogelijkheid om ter plekke een kaartje te schrijven. We verzamelen deze in een mooi boek dat we aan het einde aan Corrie zullen aanbieden. Daarnaast kunt u meehelpen bloemschikken, voor het versieren van de kerk ter gelegenheid van de afscheidsdienst op zondagmiddag (om 15.00 uur!). Ook is er een activiteit speciaal voor de kinderen.

Opgave maaltijd die om 18.30 uur begint
Op zaterdagmiddag is het vrij inlopen. Wilt u blijven eten dan verzoeken wij u zich hiervoor aan te melden. Dit kan via de intekenlijst in de kerk onder de toren, of een mail te sturen naar: Moniquedekruijf@ziggo.nl. We vragen voor de maaltijd, inclusief drankjes, een bijdrage van 15 euro per volwassene kinderen mogen zo aanschuiven. De avond is rond 20.30 uur afgelopen. 

Afscheidsdienst
Op zondagmiddag 18 november om 15.00 uur bent u van harte uitgenodigd de afscheidsdienst van ds. Corrie van Duinen bij te wonen. Na afloop van de dienst is er ook nog de mogelijkheid om Corrie de hand te geven onder het genot van een hapje en een drankje.

Afscheidskado
Als gemeente willen we Corrie graag een cadeau aanbieden. Ze wil heel graag de omgeving van Schermer verkennen op een elektrische fiets. Indien u mee wilt doen met het gemeente cadeau dan kunt u uw bijdrage storten op rekening NL69 INGB 0000 2461 28 t.n.v. Beheersstichting DZK/VK, onder vermelding van 'afscheidskado Corrie'.

Vrijwilligers
Zowel op de zaterdag als op de zondag verwachten we veel gemeenteleden en genodigden. Om alles in goede banen te leiden hebben we enkele vrijwilligers nodig. Vindt u het leuk om mee te helpen met inrichten van de kapel dan wel om drank en hapjes uit te serveren, meldt u zich dan bij onze kosteres Sylvia Huijboom.

Mocht u nog vragen hebben, spreek ons aan in de kerk of stuur een mail naar Moniquedekruijf@ziggo.nl. We hopen u allen te zien op een of beide middagen!

Sylvia Huiboom, Alie Kortleve, Lisette de Roode, Monique de Kruijf

Bloemen illustratie

Ds. Corrie van Duinen gaat na 10 jaar onze wijkgemeente verlaten. Zij heeft een beroep aangenomen naar de Protestante Gemeente 'Schermer', net ten oosten van Alkmaar.

Wij gaan als gemeente afscheid nemen van ds. van Duinen op zaterdag 17 november. Van 16.00 - 20.30 uur is de afscheidsbijeenkomst met de gemeente. Er is alle ruimte voor informele ontmoetingen en gesprekken, en we zullen samen eten. Meer details vindt u onder 'lees verder'.

De afscheidsdienst, met genodigden, is op zondag 18 november om 15.00 uur. Na afloop is er ook ruim de gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

Ds. van Duinen zal intrede doen in de kerk van Stompetoren op zondag 2 december, om 14.30 uur.
Haar nieuwe adres wordt: Over de Leij 16, 1636 VM Schermerhorn.

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu