17 december KERST INN: Proef de Duinzichtkerk!


Op zondagmiddag 17 december vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom om de Duinzichtkerk te ‘proeven’ tijdens onze jaarlijkse sfeervolle Kerst Inn. 

Programma

Er zijn verschillende workshops: een wijnproeverij met medewerking van Wijnkoperij Henri Bloem, kerststukjes maken met medewerking van Snijder Bloemen en zang onder leiding van Gert Boersma. De kinderen mogen helpen om de grote kerstboom in de kerkzaal te versieren. Dus dat wordt knutselen, klimmen en versieren! Op het kerkplein zijn oliebollen, chocolademelk en glühwein verkrijgbaar. In de kapel is een hapjesbuffet met een soep, wraps, hartige taarten en knakworsten. De entreeprijs is 10 euro per persoon (workshops en hapjes) en 5 euro voor de kinderen (t/m 16 jaar). De opbrengst is voor het goede doel.

Goed doel

Dit jaar steunen we gezamenlijk met de Christus Triumfatorkerk een goed doel: alleenstaande ouderen in Georgië die de lange winter moeten doorkomen. Er is gebrek aan goede kleding, sanitair, elektriciteit, voldoende eten. Een diaken van de CTK heeft contact met een lokale kerk die zich in Georgië inzet voor deze alleenstaande mensen, die anders niemand meer hebben die naar hen omkijkt.

Het Verhaal van Kerst

Om 19.00-20.30 uur is Het Verhaal van Kerst door ds. Ruben van Zwieten (predikant en oprichter van De Nieuwe Poort). Tijdens deze avond vertelt Ruben van Zwieten een toegewijd, persoonlijk verhaal waarbij hij reflecteert op het bewogen jaar dat achter ons ligt en waarbij hij vooruitblikt op het jaar dat zich aandient. 'Ruimte voor lukken én mislukken, licht én duisternis in een instagram-samenleving' is de maatschappelijke kerngedachte die centraal staat tijdens het verhaal. Vertelling, beschouwing en muziek wisselen elkaar af.

We hopen u allen te zien op 17 december. Neemt u ook gezellig uw buren en vrienden mee!

 

Bloemen illustratie
Illustratie

Op zondagmiddag 17 december vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom om de Duinzichtkerk te ‘proeven’ tijdens onze jaarlijkse sfeervolle Kerst Inn. Er zijn verschillende workshops en de kinderen kunnen helpen de grote kerstboom te versieren. Er zijn heerlijke hapjes, oliebollen en glühwein. De opbrengst is voor alleenstaande ouderen in Georgië. Om 19.00 uur vertelt ds. Ruben van Zwieten het Verhaal van Kerst. Neemt u ook gezellig uw buren en vrienden mee!

Kerkdiensten

Agenda

Actueel

Over ons

Kerkblad 'Onderweg'

Doen

Contact
RSS Feed

powered by Mahieu